Ervaringen & Reviews

Paul & Ine – Catering:
”Voor onze verjaardagen hebben wij Loes benaderd voor het verzorgen van een ” buffetje”. Zij heeft ons verrast met een zeer gevarieerd aanbod van vlees, vis en groenten gerechtjes.  Kleurrijke pizza’s zeer smakelijk belegd, gehaktballetjes in muntsaus, verschillende tapenades en dipsauzen, zalmmousse , beklede dadels en voor elk wat wils.  Vers gemaakt,  pure producten.  Zeer kleurrijk en gevarieerd van smaak.  De hele avond werd de tafel aangevuld en hebben de gasten kunnen smullen.  En wij ook!”

Daniëlla – Bedrijfslunch:
”Enorm genoten van een (h)eerlijke, gezonde bedrijfslunch van koekjes van Loes. Het eten was super vers, met liefde en aandacht bereid en voldeed aan hoge kwaliteitseisen!  Mijn complimenten.”

Dyan – Kookworkshop:
”Ik vond het vooral heel leuk om te bakken met meel en ingrediënten die ik normaal niet zou gebruiken. De hulp vond ik heel fijn en de uitleg. En erna met z’ n allen recepten proeven was heel gezellig. Ik heb vanalles geproefd wat ik super lekker vind maar gewoon niet wist.”

Nina – ‘Proefpersoon’:
”Sinds ik samenwoon met Loes mag ik alle lekkere, originele, unieke, gezonde en nieuwe baksels en gerechten proeven! Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik vaak de eerste ben die haar heerlijke uitvinden mag uittesten. Alles wat ik eet van Loes is gezond, eerlijk (en ja, dat kun je proeven), lekker, uniek en vooral verrassend! Elke keer leer ik weer een nieuw ingrediënt, een nieuwe combinatie of een nieuwe smaaksensatie kennen. Ook heeft ze het buffet verzorgd op mijn eigen feest, wat natuurlijk een enorm succes was! Ik heb nog nooit zoveel complimenten over de hapjes gekregen. En voor de eerste keer was alles op! Kortom: een geweldige kokkin voor elke gelegenheid.”

Linda – Bedrijfsborrel:
”Loes gevraagd voor het verzorgen van diverse hapjes bij een borrel van bedrijf waar ik werk. De hapjes waren heel verrassend en divers, zeker niet alledaags. De reacties van mijn collega’s waren super positief. Echt Top!”


Brigitte – Kookworkshop:
”De bakmiddag van Koekjes van Loes was een ontzettend leuke middag. Een middag waar we recepten hebben gekregen en deze natuurlijk mochten uitproberen. Na het bakken van verschillende gezonde lekkernijen mochten we deze uiteraard samen opeten. Het was leerzaam, gezellig, lekker en voor herhaling vatbaar!”

Wil je ook gebruik maken van mijn bestelservice of een cateringopdracht bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op