Koekjes van wie?

IMG_9038
Hoi!

Even voorstellen.. Ik ben Loes, 26 jaar jong en afgestudeerd toegepast psychologe. Ik bak en kook al sinds ik me kan heugen en ik vind het ontzettend leuk om met voeding en eten bezig te zijn. En dan het liefst zo gezond mogelijk. Deze uit de hand gelopen hobby heeft zich ongeveer twee jaar geleden tot mijn passie ontwikkeld.

Ik struin regelmatig blogs af, lees veel over voeding en doe in restaurantjes en barretjes mijn inspiratie op. De gerechten, weetjes en hotspots die ik hieruit haal, wil ik graag met jullie delen. Vandaar mijn besluit om deze blog te starten.

De main focus zal liggen op koekjes (goh), cake en gebak op basis van gezonde producten, maar ik zal ook met regelmaat andere recepten posten. Want wie houdt er nou niet van een lekker zoet koekje zonder schuldgevoel?

Veel leesplezier!

Liefs,
Loes

Logo

 

Gisteren stond ik met mijn verhaal & pindakaaskoekjes in de krant. En dat deel ik natuurlijk maar al te graag en trots nóg een keer met jullie!

Hier het hele verhaal, klik op de link en het verschijnt in een nieuw venster.

Ray & Rein, bedankt!

Chez Moi, Dagblad de Limburger

One thought on “Koekjes van wie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *